Thuis werken. We moeten er maar weer aan geloven in deze bijzondere tijd. Ook hier heeft SPNS Services de oplossing voor het MKB: Werkplek Online.

Een veilige, bekende omgeving die zowel thuis als op kantoor te gebruiken is. Geen gedoe met servers op locatie, bestanden die missen, alles staat centraal op 1 plek.

Om u de zekerheid te bieden die u van ons kunt verwachten bieden we meerdere manieren van Werkplek Online aan. We werken hierbij nauw samen met Microsoft, geen tussenpartijen en gedoe bij SPNS.

Service? Zeker! Mocht u support nodig hebben staat er een leuk team klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Heeft u afwijkende openingstijden? Ook hier denken we graag met u mee; Onze support is flexibel en kan waar nodig 24/7 klaar staan voor u.

Vaak kunnen we binnen een dag (afhankelijk van de grootte van het bedrijf) een systeem opzetten voor u!

Geen behoefte aan een volledige werkplek omgeving maar alles in de cloud? Ook dat kunnen wij regelen voor u! Snel en simpel bestanden delen via Teams, Sharepoint of OneDrive; alles is mogelijk.

Via onze vertrouwde partners kunnen wij waar mogelijk ook telefonie leveren. Geen werkplek is volledig zonder telefoon. In/uitbellen via uw mobiele telefoon met het vaste nummer op kantoor? Doen we, dat beloven we.

Vele klanten zijn u al voor gegaan, bent u de volgende?