Support, 24/7 bereikbaar en altijd in de buurt!

Als u geen eigen IT afdeling wilt, is dit verstandig om uit te besteden, Bij SPNS-Services staan wij als team van specialisten altijd voor u klaar, om als uw IT beheerder mee te bewegen wanneer u dat nodig hebt.

Alle IT gerelateerde infrastructuur binnen een bedrijf moet worden onderhouden, dat is een zekerheid in de IT. Jullie organisatie heeft dan ook geen behoefte aan problemen in de IT die jullie organisatie problemen kan opleveren bij het leveren van jullie diensten.

Het leveren van dit onderhoud staat als kern in ons bedrijf, en onze support service garandeert dat jullie workstations, servers en netwerken optimaal werken met onze IT- support.

Door proactief te werk te gaan zien we problemen vooraf aankomen en beperken we het aantal storingen tot het minimum. Door deze service blijven uw IT kosten zo laag mogelijk en kunnen jullie als firma zonder problemen doorgaan met jullie dienstverlening.

Welke diensten levert SPNS-Services?

De kern van elk onderdeel van een bedrijf staat en valt met het onderhoud van systemen, met support van SPNS weet u zeker dat het IT onderhoud in goede handen is.

SPNS houdt door middel van onze monitoring jullie systemen in de gaten, zo kunnen we bijhouden hoe de gezondheid van de IT ervoor staat en zien we eventuele problemen sneller aankomen en kunnen we snel ingrijpen wanneer drempelwaarden worden overschreden. Belangrijk om te weten dat het hierbij niet uitmaakt of uw bedrijf in de Cloud werkt of niet.

De volgende diensten levert SPNS – Support.

  • Serverbeheer.
  • Opslagsystemen
  • Netwerkcomponenten
  • Routers / Firewalls
  • Support op systemen als Windows, Apple of Linux
  • Backupsystemen / oplossingen.

SPNS richt haar systemen in voor jullie organisatie waardoor wij jullie systemen kunnen zien en onderhouden, zoals periodiek of regulier een back-up maken, of updates doorvoeren voor jullie systemen indien nodig. Voor deze diensten ruimen wij plaats in voor jullie organisatie in ons documentatiesysteem, waar wij en u, gezamenlijk in kunnen zodat er een 100% kennisbasis is van wat er precies gedaan is of ingepland is voor uw firma.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze dienstverleningen? Wij komen vrijblijvend bij uw bedrijf langs voor een adviesgesprek op maat en een van onze specialisten zal u een duidelijk en concreet beeld geven naar aanleiding van uw wensen en behoeftes.