Security

Security, goed voor elkaar

Uw veiligheid is bij SPNS in goede handen. Met onze specialisten bent u er van verzekerd dat uw IT infrastructuur zo veilig mogelijk is ingericht. Of alleen een audit? Wij zijn van alle markten thuis.

Support

Support, 24/7 bereikbaar

24/7 support, dat beloven we. Omdat wij niet geloven in de kracht van grote callcenters overzees, houden wij alles lekker normaal. Daarom krijgt u altijd, 24/7, een van onze specialisten aan de lijn.

Werkplek online

Werkplek Online!

Thuiswerken vanwege de corona? Of is het tijd voor vernieuwing? Wij hebben de oplossing voor je! Onze werkplek online omgeving zorgt ervoor dat jouw bedrijf 24/7 door kan, beloofd.

Waar we voor staan?

Flexibiliteit, Service & Quality. Dat zijn de drie kernwoorden van ons bedrijf, waarmee wij u als klant zo scherp mogelijk kunnen helpen. Op gebied van Security en Service staan onze specialisten op ieder moment van de dag klaar zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw security, een netwerkstoring of andere IT-gerelateerde problemen.

Wilt u wel de IT lusten maar niet de lasten? SPNS – Services neemt de lasten graag voor uw weg, zodat uw alleen maar profiteert van een goed werkend IT systeem.

Contact

Hebben wij u er van overtuigd dat de IT beter geregeld is als SPNS dat voor u doet? Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

[mesmerize_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="146" title="Contact form 1"”]